Berichtgeving t.a.v. de COVID-19 pandemie

Zoals u gewend bent van Benelux Scientific BV proberen wij ten alle tijden onze klanten te voorzien van hoge kwaliteit producten en diensten. We mogen echter nooit vergeten dat de veiligheid en gezondheid van u, uw familieleden, onze werknemers en de gehele gemeenschap het grootste goed is.

Refererend aan de opgelegde overheidsmaatregelen en adviezen van het RIVM hebben wij besloten dat ons personeel in principe geen klanten en leveranciers meer mogen bezoeken tot tenminste 1 juni of totdat de overheid anders beslist. We richten onze werkzaamheden zo in dat al onze processen erop zijn gericht dat de veiligheid zo veel mogelijk is gegarandeerd.

We kunnen ons voorstellen dat dit een aantal ongemakken kan veroorzaken met betrekking tot vertraging van zendingen en onze diensten maar we zijn ervan overtuigd dat de maatregelen die we treffen voor alle betrokken partijen uiteindelijk ervoor zorgen dat iedereen hier sterker uit zal komen.

Met betrekking tot onze service support vragen we onze klanten of het mogelijk is instrumenten die gerepareerd dan wel onderhouden dienen te worden naar ons kantoor op te sturen met een volledige beschrijving van uw bedrijfsdetails.

In deze moeilijke tijden zult u begrijpen, dat met betrekking tot producten en diensten onze hoogste prioriteit uit gaat naar die processen die cruciaal zijn voor de continu├»teit van onze maatschappij. Daarbij valt te denken aan industrie├źn als de voedings-, farmaceutische en petrochemische industrie.

Wij danken u voor uw begrip voor de ernst van de situatie en vertrouwen op de hulp en support van uw kant gedurende deze moeilijke tijden. Mocht u vragen of zorgen hebben, neemt u dan vooral contact met ons op via telefoon of e-mail: info@remove-this.benelux-scientific.nl.

Houdt u uzelf en uw familie alstublieft veilig en gezond!

Het Benelux Scientific Team

Please read here for the englisch version