20 oktober 2020

Belangrijke informatie voor onze Brookfield klanten!

Kennisgeving:

Deze kennisgeving is om u te informeren dat wij per 31 december 2020 reparatie niet meer kunnen garanderen van ondergenoemde viscometers. Dit heeft te maken met de beschikbaarheid van onderdelen. De laatste units van deze series zijn inmiddels langer dan 7 jaar geleden geproduceerd.

End of Service:
End of Service geldt voor onderstaande Brookfield modellen:

DV-E
DV-I, DV-I+, DV-1Prime
DV-II, DV-II+, DV-II+P, DVII+ Pro, DV-II Pro Extra
DV-III, DV-III+, DV-III Ultra

Wat betekent dit voor u als klant:

Voor de bovengenoemde viscometers zijn tot 31 december 2020 nog onderdelen beschikbaar. Na deze datum kunnen we geen reparatiediensten meer garanderen. Dit geldt met name voor de elektronische componenten die in de betrokken viscometers gebruikt zijn. Mechanische componenten, zoals het naald en saffier lagersysteem en asjes, zijn meestal nog wel leverbaar omdat deze ook in recentere versies gebruikt worden.
 
Onderhoud en kalibratie van deze instrumenten blijft wel mogelijk. Dat kan plaats vinden op afroepbasis, maar ook middels een jaarlijks onderhoudscontract.
 
Wat kunnen we voor u betekenen:
Heeft u vragen of wilt u zeker weten of deze melding ook voor uw unit geldt, neem dan contact op met Benelux Scientific BV voor meer informatie. Is de viscometer van groot belang binnen uw proces en wilt u niet voor vervelende verassingen komen te staan, neem dan contact op met onze verkoopafdeling via brookfield@benelux-scientific.nl voor een aanvraag van een nieuwe unit. Wij kunnen dan een inruilvoorstel doen zodat u met de nieuwe Brookfield unit weer verzekerd bent van jaren lange zekerheid!
 
Met vriendelijke groet,

Erik Kalshoven
Service manager