7 augustus 2012

Benelux Scientific vertegenwoordigt X-Rite in de Benelux

Sinds kort is Benelux Scientific distributeur van de X-Rite kleurmeetapparatuur voor de industriële toepassingen

Sinds kort is Benelux Scientific distributeur van de X-Rite kleurmeetapparatuur voor de industriële toepassingen. X-Rite is wereldwijd gezien een zeer grote speler op het gebied van kleurmetingen en kleur technologie. Het bedrijf, waar de marktleider in kleur systemen Pantone onderdeel van uit maakt, ontwikkelt, produceert en ondersteunt innovatieve kleur oplossingen doormiddel van meetapparatuur, software en kleur standaarden. Belangrijke punten voor X-Rite zijn het inspireren, selecteren, meten, formuleren en communiceren. Dit moet leiden tot een hogere kwaliteit en tot reductie van de kosten. Met toepassingen in de drukindustrie, verpakkingsindustrie, automotive, verfindustrie, plasticindustrie, textielindustrie en de cosmetischeindustrie is het bijna onmogelijk om X-Rite niet te kennen. Vraag hier meer informatie aan.

Kleurmeetsystemen.
X-Rite heeft een brede range aan producten. Er zijn verschillende mobiele uitvoeringen met de meest voorkomende meetgeometrieën. De 0°/45° uitvoering is beschikbaar in de 962 en 964 serie terwijl de sphere geometrie in de SP serie vertegenwoordigd is. De Color i5 en Color i7 zijn bench-top spectrophotometers met standaard zeer geavanceerde mogelijkheden. Hiermee is het mogelijk om een brede range aan producten te meten. Het meten van transmissie en reflectie is mogelijk met deze apparatuur. Software is van zeer groot belang bij het meten van kleur. Voor alle modellen uit de X-rite familie zijn er mogelijkheden om juist die software te gebruiken die past bij uw applicatie. Vraag hier meer informatie aan.

X-Rite webinar.
Op vrijdag 10 augustus om 12.00 uur lokale tijd, organiseert X-Rite een speciale webinar die betrekking heeft op kleurmetingen binnen de cosmetische industrie. Het is mogelijk om gratis deze webinar te volgen. Voor het aanmelden, klikt u op de afbeelding hiernaast.