4 juli 2011

De Miniflash Touch vlampunttester luidt het nieuwe tijdperk in.

Probeer hem gratis en verblijvend uit. De MINIFLASH FLP TOUCH vlampunttester van Grabner.

Probeer hem gratis en verblijvend uit. De MINIFLASH FLP TOUCH vlampunttester van Grabner.

De nieuwe MINIFLASH TOUCH van Grabner is een uniek ontworpen vlampuntester voor de bepaling van vlampunten van vloeistoffen en vaste stoffen volgens Grabners "continuous closed cup" methode.

Het grote kleuren touch-screen van de MINIFLASH TOUCH draait onder Microsoft® Windows® software en bevat o.a. een intuitief bedienbaar menu, die zelfs zonder training te gebruiken is. Naast het touch-screen bevat het instrument nieuwe features zoals communicatie met USB, Ethernet, LIMS en PC en een haast ongelimiteerde opslag van programma's en resultaten. Klik op de foto om hem te vergoten.

De MINIFLASH is het enige instrument voor de automatische bepaling van het vlampunt van vloeistoffen en vaste stoffen volgens de geavanceerde ASTM D7094 en ASTM D6450 standaarden. ASTM D7094 beschrijft de ?Standard Test Method for Flash-Point by the Modified Continuously Closed Cup (MCCCFP)?, hetgeen de hoogste herhaalbaarheid en reproduceerbaarheid biedt en tevens een excellente correlatie heeft met de D93 Pensky-Martens methode. Bovendien zijn de testresultaten equivalent met andere bekende standaarden zoals Abel en TAG.

Door het unieke design van de MINIFLASH kan het instrument gebruikt worden voor moeilijkere applicaties zoals de vlampuntbepaling van verontreinigde monsters zoals diesel in smeerolie, benzine in diesel en biodiesel.