11 juni 2020

Inruilactie Grabner Miniflash en Minivap

Bezit u nog een oudere Miniflash of Minivap van Grabner? Dan kan het zo maar zijn dat het instrument nog heel veel waard kan zijn bij aanschaf van een nieuwe Minivap of Miniflash op het spiksplinternieuwe Vision platform.

Herkent u ze nog? De Miniflash FLP (Touch) en de Minivap VPS of Minivap VP Xpert. Stuk voor stuk hebben deze instrumenten zich in het verleden bewezen. Het bewijs zien we nog steeds in de praktijk. Ondanks dat de instrumenten al jaren op de markt zijn komen we ze nog steeds heel vaak en....werkend tegen.

Maar de technologie staat niet stil. Inmiddels heeft Grabner Instruments al geruime tijd de Miniflash FP Vision en Minivap VP Vision op de markt. Deze instrumenten, draaiend op het spiksplinternieuwe vision platform, bezitten de laatste stand der techniek.

Zo zijn de instrumenten voorzien van een industrieel touch screen en is netwerktoegang tot de instrumenten standaard. Met behulp van de standaard meegeleverde Cockpit software zijn de instrumenten en dus de resultaten van de metingen vanuit elke PC binnen uw bedrijfsnetwerk toegankelijk.

Samen met Grabner heeft Benelux Scientific besloten u te laten profiteren van een wel heel aantrekkelijke aanbieding. Ruilt u uw oude Miniflash of Minivap in voor de aankoop van een instrument uit de nieuwste generatie dan ontvangt u van ons een heel scherp en niet te weigeren aanbod! Uw oude instrument is dus nog gewoon veel geld waard! Geïnteresseerd hoeveel? Klik dan hier en laat uw gegevens achter. Wij nemen dan contact met u op.