11 mei 2016

Metkon Metallografie, Bruker Elementen Analyzers en Benelux Scientific. Een ijzersterke combinatie!

Benelux Scientific staat bekend om het leveren van totaaloplossingen voor kwaliteitscontrole en/of R&D laboratoria. Wij bieden dan ook nu een unieke combinatie aan producten.

Metkon is fabrikant van innovatieve monstervoorbereidings- en testinstrumenten en consumables voor metallografische materiaal- en microstructuuranalyse. Door intensief te luisteren naar hun klanten is het bedrijf in staat state-of-the-art producten te leveren.

De productenrange van Metkon loopt van handmatig bediende instrumenten tot volledig PLC gestuurd machines. De instrumenten worden gebruikt binnen zowel de R&D, de QC, universiteiten en onderwijs en onderzoekslaboratoria.

De naam Bruker behoeft nauwelijks nog uitleg. Het is één van de grootste namen in de wereld van de analytische chemie. Gebaseerd op een jarenlange ervaring biedt Bruker Elemental een complete productgamma aan voor elementenanalyse. Hun innovatieve oplossingen zorgen ervoor, dat hun klanten in de metaalindustrie, automotive industrie, chemie, farmachemie en halfgeleiderindustrie in staat zijn een nieuwe norm te zetten voor hun kwaliteits- en procescontrole.

Van ons mag u uiteraard de juiste applicatie- en technische ondersteuning voor bovenstaande producten verwachten. Dit maakt de combinatie Metkon, Bruker en Benelux Scientific ijzersterk!

We kunnen ons voorstellen, dat u na het lezen van deze informatie geïnteresseerd bent in wat deze producten voor uw bedrijf kunnen betekenen. Klik dan hier om meer informatie aan te vragen. Wij belonen uw aanvraag met een klein presentje, dat u goed kunt gebruiken bij de komende warme zomerdagen.