19 maart 2013

NIEUW: Brookfield de DV-II en DV-III Touch Screen modellen

Vanaf april 2013 lanceert Brookfield een nieuwe ervaring op viscositeitgebied. Het bedrijf zet vanaf die datum een nieuwe stap in het meten van viscositeit door de bekende Brookfield kwaliteit te combineren met Touch Screen technologie.

Als eerste introduceert Brookfield deze technologie in hun DV-II en DV-III modellen. De nieuwe modellen zullen respectievelijk de namen DV2T en DV3T krijgen.

Een moderne 5-inch kleurenscherm begeleid de gebruiker van de DV2T tijdens het maken van testen en datageneratie voor snelle en eenvoudige viscositeitmetingen. De DV2T biedt tevens nieuwe programma mogelijkheden en analyse van resultaten zoals datamiddeling en QC grenswaarden met alarmering. Gebruikersinstructies met multi-stap protocollen kunnen worden gecreeerd met software op een PC en worden ge-upload naar de meter met een USB Flash Drive. Data kan direct worden geprint naar een locale printer of worden verzonden naar een PC. Het nieuwe interface bevat ook verschillende gebruikersnivo's met een, door een wachtwoord beschermde, toegang waardoor de meters nu ook conform 21 CFR Part 11 reguleringen zijn.

De DV3T modellen bieden alle capaciteiten, die de DV2T ook heeft maar met zelfs nog meer mogelijkheden. Het 7-inch kleurenscherm vermeld viscositeit, temperatuurregulering, yield stress bepaling, curves en analyse. Dit volledig automatisch werkende instrument maakt ook snelle en eenvoudige enkelpunts viscositeitmetingen mogelijk. De DV3T is absoluut de complete "all in one" keuze voor R&D en QC afdelingen.