6 mei 2011

Wegens succes verlengd de ?Special deal? DV-II+ Pro

Als uw officiele Brookfield-partner in Nederland heeft Brookfield samen met Benelux Scientific BV voor u wel een hele speciale actie op de DV-II+ Pro.

Als uw officiele Brookfield-partner in Nederland heeft  Brookfield samen met Benelux Scientific BV voor u wel een hele speciale actie op de DV-II+ Pro.

Wij bieden u namelijk een DV-II+ Pro aan uitgerust met kogellageringsysteem, EZ-lock, zogenaamde Quick Action statief en RheoCalc software voor de prijs van een standaard DV-II+ Pro.

Met behulp van de EZ-Lock spindelkoppeling kunt u veilig, eenvoudig en snel spindels wisselen. Met name laboratoria waar de Brookfields zeer intensief worden gebruikt of waar meerdere gebruikers met de viscositeitmeters werken hebben veel baat bij deze nieuwe spindelkoppeling.

Het kogellagersysteem zorgt voor een ongekende robuustheid van uw toch kwalitatief sterke meter.

Met behulp van de Quick Action stand kunt u uw spindel snel in uw te testen monster brengen waardoor u meer metingen per dag kunt verrichten.

Geinteresseerd? Bel ons of vraag snel een offerte aan door hier te klikken.

Deze actie is alleen geldig op de RVDV-II+ Pro, HADV-II+ Pro en HBDV-II+ Pro en kan niet gecombineerd worden met andere lopende acties.