Over Benelux Scientific

Benelux Scientific BV is leverancier van hoogwaardig laboratoriumapparatuur en is gevestigd in Ede. Wij werken nauw samen met een selecte groep leveranciers van testinstrumenten voor de karakterisering van materiaaleigenschappen. Als een sterke lokale partner bieden wij complete oplossingen, technische ondersteuning en aftersales op hetzelfde niveau als onze leveranciers. Ons doel is om een betrouwbare partner voor onderzoeks- en industriĆ«le laboratoria in de Benelux te zijn. 

Onze hooggetrainde en professionele medewerkers hebben vele jaren ervaring op het gebied van verkoop, support en service van wetenschappelijke instrumenten en laboratoriumapparatuur. Hun expertise geeft u betere en betrouwbaardere resultaten. 

Op regelmatige basis worden onze klanten uitgenodigd om, door ons georganiseerde workshops, cursussen of gebruikersbijeenkomsten, bij te wonen. Het doel hiervan is om onze klanten te instrueren de apparatuur optimaal te benutten. Al onze klanten worden tevens op de hoogte gehouden van nieuwe product- en applicatieontwikkelingen. 

We geloven, dat onze ondersteuning, toewijding en kwaliteit een sterk voordeel is voor al onze bestaande klanten en vertrouwen zal geven aan onze toekomstige relaties.