Lopende promoties en acties

Eindejaarsactie Brookfield viscositeitmeters

Onze eindejaarsactie voor Brookfield viscositeitmeters gaat van start. Was u van plan een nieuwe viscositeitmeter aan te schaffen? 

Dan is daar nu het moment voor! Onze eindejaarsactie op de viscositeitmeters gaat namelijk van start.

Tot het eind van het jaar krijgt u wel hele mooie kortingen op nieuwe digitale viscositeitmeters van Brookfield.

Interesse wat wij voor u kunnen betekenen? vraag dan geheel vrijblijvend een offerte via info@remove-this.benelux-scientific.nl

Of door hier te klikken.

Inruilkortingen op uw oude (Q-Lab) verouderings- en verweringstesters

Profiteer nu van wel zeer aantrekkelijke inruilkortingen op uw oude verouderings- en/of verweringstesters.

Het kennen van de stabiliteit van uw producten onder invloed van licht, wind en weer is zeer belangrijk. Zonlicht, hitte en vocht kunnen zorgen voor een sterke productafbraak met betrekking tot kleurverandering, breken, schilferen, oxidatie of het verliezen van sterkte. Schade door weersomstandigheden of corrosie gebeurt zowel buiten als binnen en de ernst en snelheid daarvan varieert sterk afhankelijk van het klimaat. Met verweringstesters (weathering testers) en zoutsproeikasten van Q-lab zijn dergelijke situaties perfect na te bootsen.

Wilt u gegarandeerd zijn van de juiste resultaten zorg dan dat uw huidige tester voldoet aan de laatste stand der techniek. Bent u in het bezit van een oude(re) tester?

Wellicht is het dan nu een goed idee om een nieuwe tester aan te schaffen. Benelux Scientific BV geeft nog een aardig bedrag voor uw huidige tester indien u besluit tot de aanschaf van een nieuwe.

Vraag daarom nu geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan door hier te klikken!

Brookfield introduceert de CT3 Special Texture Analyzer

In navolging op de succesvolle DV2T Special en de DV3T Special introduceert Brookfield nu de CT3 Special Texture Analyzer.

De CT3 Special is een speciaal actiemodel van de populairste texture-analyzer ter wereld.

We maken het u namelijk heel eenvoudig. De CT3 Special is standaard uitgerust met de zogenaamde tafel en een probe naar keuze. Daarnaast krijgt u de zeer gebruikersvriendelijke Texture Pro software volledig gratis. Daarmee haalt u het maximale uit uw textuur-analyses.

Q-Lab Weathering Testers

De PDV-2e/M Multisource Portable Desktop Viewer en de MM-4E MINIMATCHER.

Profiteer nu van onze speciale actie bij aankoop van een Q-Lab weathering tester!

Uiteraard wilt u uw producten na verblijf in een QUV weathering tester of Q-Sun Xenon tester op een juiste en professionele manier observeren.

Benelux Scientific gelooft in het leveren van totaaloplossingen daarom maken wij het voor u nu nog makkelijker:

Bij aankoop van een Xe-1 Xenon tester of QUV weathering tester van Q-Lab ontvangt u gratis een PDV-2e/M MULTI-SOURCE PORTABLE DESKTOP VIEWER van GTI Lite ter waarden van EURO 1.195,-. (Promotiecode: QLPDVE, te vermelden op aankooporders)

Bij aankoop van een Xe-3 Xenon tester van Q-Lab ontvangt u gratis een MM-4E MINIMATCHER van GTI Lite ter waarde van EURO 1.785,-. (Promotiecode: QLMM4E, te vermelden op aankooporders)