Lopende promoties en acties

Inruilkortingen op uw oude (Q-Lab) verouderings- en verweringstesters

Profiteer nu van wel zeer aantrekkelijke inruilkortingen op uw oude verouderings- en/of verweringstesters.

Het kennen van de stabiliteit van uw producten onder invloed van licht, wind en weer is zeer belangrijk. Zonlicht, hitte en vocht kunnen zorgen voor een sterke productafbraak met betrekking tot kleurverandering, breken, schilferen, oxidatie of het verliezen van sterkte. Schade door weersomstandigheden of corrosie gebeurt zowel buiten als binnen en de ernst en snelheid daarvan varieert sterk afhankelijk van het klimaat. Met verweringstesters (weathering testers) en zoutsproeikasten van Q-lab zijn dergelijke situaties perfect na te bootsen.

Wilt u gegarandeerd zijn van de juiste resultaten zorg dan dat uw huidige tester voldoet aan de laatste stand der techniek. Bent u in het bezit van een oude(re) tester?

Wellicht is het dan nu een goed idee om een nieuwe tester aan te schaffen. Benelux Scientific BV geeft nog een aardig bedrag voor uw huidige tester indien u besluit tot de aanschaf van een nieuwe.

Vraag daarom nu geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan door hier te klikken!

Eerdere model DV-E viscositeitmeters beschikbaar tegen gereduceerde prijzen!

We hebben nog steeds een aantal modellen van de eerdere DV-E typen beschikbaar tegen gereduceerde prijzen. Nu bestellen is morgen meten!

Vanwege de introductie van de nieuwe DV-E modellen door AMETEK Brookfield kunnen we u nu de eerdere typen DV-E aanbieden met maar liefst 20% korting!

Dat betekent voor u een kleinere investering maar ook de mogelijkheid om direct te kunnen meten.

Op dit moment hebben we nog 3 RVDV-E's beschikbaar.

Profiteer nu en vraag hier zo snel mogelijk een offerte aan!

Geïnteresseerd in andere modellen viscometers van Brookfield? Klik hier.

Ex-demo toestel Grabner Miniflash FLP Touch voor aantrekkelijke prijs

De MINIFLASH is een instrument voor de automatische bepaling van het vlampunt van vloeistoffen en vaste stoffen volgens de geavanceerde ASTM D7094 en ASTM D6450 standaarden.

Op dit moment hebben we beschikking over een ex-demo unit die we kunnen aanbieden voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Het toestel is voorradig en u kunt nu dus profiteren van een volledig geautomatiseerde vlampuntmeter die u binnen enkele dagen al in huis heeft.

Vraag hier snel een vrijblijvende offerte aan!

Voor meer informatie omtrent de Miniflash FLP Touch kunt u hier klikken.

Brookfield introduceert de CT3 Special Texture Analyzer

In navolging op de succesvolle DV2T Special en de DV3T Special introduceert Brookfield nu de CT3 Special Texture Analyzer.

De CT3 Special is een speciaal actiemodel van de populairste texture-analyzer ter wereld.

We maken het u namelijk heel eenvoudig. De CT3 Special is standaard uitgerust met de zogenaamde tafel en een probe naar keuze. Daarnaast krijgt u de zeer gebruikersvriendelijke Texture Pro software volledig gratis. Daarmee haalt u het maximale uit uw textuur-analyses.

Q-Lab Weathering Testers

De PDV-2e/M Multisource Portable Desktop Viewer en de MM-4E MINIMATCHER.

Profiteer nu van onze speciale actie bij aankoop van een Q-Lab weathering tester!

Uiteraard wilt u uw producten na verblijf in een QUV weathering tester of Q-Sun Xenon tester op een juiste en professionele manier observeren.

Benelux Scientific gelooft in het leveren van totaaloplossingen daarom maken wij het voor u nu nog makkelijker:

Bij aankoop van een Xe-1 Xenon tester of QUV weathering tester van Q-Lab ontvangt u gratis een PDV-2e/M MULTI-SOURCE PORTABLE DESKTOP VIEWER van GTI Lite ter waarden van EURO 1.195,-. (Promotiecode: QLPDVE, te vermelden op aankooporders)

Bij aankoop van een Xe-3 Xenon tester van Q-Lab ontvangt u gratis een MM-4E MINIMATCHER van GTI Lite ter waarde van EURO 1.785,-. (Promotiecode: QLMM4E, te vermelden op aankooporders)