Gratis testen!

Ge├»ntereseerd wat Q-Lab voor uw producten kan betekenen? Wij bieden gratis eenmalige testen aan voor de eerste 25 aanmeldingen.  Dus wacht niet en klik hieronder om u hiervoor aan te melden.

Welkom op onze speciale Q-Lab info-pagina

Op deze pagina treft u waardevolle informatie aan omtrent de verouderings-, verwerings- en corrosietesters van Q-Lab.

De QUV Accelerated Weathering Tester

De QUV wordt in meer laboratoria in de wereld gebruikt dan welke andere weersomstandigheden-tester dan ook. In slechts een paar dagen of weken kan de QUV schade reproduceren, die normaal gesproken buiten in maanden of zelfs jaren kan optreden.

Ultraviolet Licht al dan niet in combinatie met vocht in de vorm van dauw is de oorzaak van veel schade aan materialen, die buitenshuis worden blootgesteld. De QUV tester kan deze schade versneld reproduceren.

Lees hier meer over de QUV.

De Q-Sun Xenon Test Chamber

De Q-Sun reproduceert de schadelijke golflengtes van licht die je zowel binnen als buiten tegenkomt. De xenon-lampen zenden ultraviolet, zichtbaar en infrarood licht uit. Het gebruik van gefilterde xenon-lampen is daarom de beste manier om pigmenten, kleurstoffen en inkten te testen, die gevoelig kunnen zijn voor langere UV- en zichtbaar licht golflengtes.

Lees hier meer over de Q-Sun

De Q-Fog Cyclic Corrosion Chamber

De Q-Fog Cyclic Corrosion Chamber levert u de best mogelijke labsimulatie van natuurlijke corrosie. Uw monsters worden blootgesteld aan een serie verschillende atmosferen zoals mist, drogen en luchtvochtigheid, die condities buitenshuis nabootsen.

Lees hier meer over de Q-Fog