Lopende promoties en acties

Inruilactie Grabner Miniflash en Minivap

Bezit u nog een oudere Miniflash of Minivap van Grabner? Dan kan het zo maar zijn dat het instrument nog heel veel waard kan zijn bij aanschaf van een nieuwe Minivap of Miniflash op het spiksplinternieuwe Vision platform.

Samen met Grabner heeft Benelux Scientific besloten u te laten profiteren van een wel heel aantrekkelijke aanbieding. Ruilt u uw oude Miniflash of Minivap in voor de aankoop van een instrument uit de nieuwste generatie dan ontvangt u van ons een heel scherp en niet te weigeren aanbod! Uw oude instrument is dus nog gewoon veel geld waard!

Geïnteresseerd hoeveel? Klik dan hier en laat uw gegevens achter. Wij nemen dan contact met u op.

Inruilactie Analoge Brookfield viscositeitmeter

Het einde van Brookfield's "oer"-viscometer nadert

U kent hem vast wel de zwarte analoge "oer-"viscometer van Brookfield. Vele decennia lang was deze zwarte meter dé herkenning van Brookfield

Maar aan alles komt een eind en zo ook aan de productie en ondersteuning van deze analoge viscositeitmeter.

Bent u geïnteresseerd in de inruil van uw analoge viscositeitmeter? Klik dan hier voor meer informatie!

Gratis AMECARE garantie-pakket bij aankoop van een Brookfield viscometer

Ametek Brookfield staat voor kwaliteit en klanttevredenheid.

Als uw trouwe Brookfield partner willen we dit benadrukken door nu tijdelijk gratis het speciale AMECare garantiepakket aan te bieden op alle nieuwe Brookfield viscositeitmeters ter waarde van 5% van de aanschafwaarde. 

U kunt dan geheel zorgeloos uw waardevolle meter blijven gebruiken en bent verzekerd van een altijdwerkend instrument.

Dit garantiepakket omvat:

  • In totaal 3 jaar garantie
  • Beschikbaar voor analoge, DV-E, DV1, DV2T en DV3T meters
  • Recht op een leenmeter in geval van langdurigere reparaties

Om in aanmerking te komen voor dit gratis pakket dient u promotie-code: AMECarepromo te vermelden bij uw order.

Let op: deze actie geldt niet in combinatie met andere mogelijke promotie-acties.

Inruilkortingen op uw oude (Q-Lab) verouderings- en verweringstesters

Profiteer nu van wel zeer aantrekkelijke inruilkortingen op uw oude verouderings- en/of verweringstesters.

Het kennen van de stabiliteit van uw producten onder invloed van licht, wind en weer is zeer belangrijk. Zonlicht, hitte en vocht kunnen zorgen voor een sterke productafbraak met betrekking tot kleurverandering, breken, schilferen, oxidatie of het verliezen van sterkte. Schade door weersomstandigheden of corrosie gebeurt zowel buiten als binnen en de ernst en snelheid daarvan varieert sterk afhankelijk van het klimaat. Met verweringstesters (weathering testers) en zoutsproeikasten van Q-lab zijn dergelijke situaties perfect na te bootsen.

Wilt u gegarandeerd zijn van de juiste resultaten zorg dan dat uw huidige tester voldoet aan de laatste stand der techniek. Bent u in het bezit van een oude(re) tester?

Wellicht is het dan nu een goed idee om een nieuwe tester aan te schaffen. Benelux Scientific BV geeft nog een aardig bedrag voor uw huidige tester indien u besluit tot de aanschaf van een nieuwe.

Vraag daarom nu geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan door hier te klikken!

Brookfield introduceert de CT3 Special Texture Analyzer

In navolging op de succesvolle DV2T Special en de DV3T Special introduceert Brookfield nu de CT3 Special Texture Analyzer.

De CT3 Special is een speciaal actiemodel van de populairste texture-analyzer ter wereld.

We maken het u namelijk heel eenvoudig. De CT3 Special is standaard uitgerust met de zogenaamde tafel en een probe naar keuze. Daarnaast krijgt u de zeer gebruikersvriendelijke Texture Pro software volledig gratis. Daarmee haalt u het maximale uit uw textuur-analyses.

Q-Lab Weathering Testers

De PDV-2e/M Multisource Portable Desktop Viewer en de MM-4E MINIMATCHER.

Profiteer nu van onze speciale actie bij aankoop van een Q-Lab weathering tester!

Uiteraard wilt u uw producten na verblijf in een QUV weathering tester of Q-Sun Xenon tester op een juiste en professionele manier observeren.

Benelux Scientific gelooft in het leveren van totaaloplossingen daarom maken wij het voor u nu nog makkelijker:

Bij aankoop van een Xe-1 Xenon tester of QUV weathering tester van Q-Lab ontvangt u gratis een PDV-2e/M MULTI-SOURCE PORTABLE DESKTOP VIEWER van GTI Lite ter waarden van EURO 1.195,-. (Promotiecode: QLPDVE, te vermelden op aankooporders)

Bij aankoop van een Xe-3 Xenon tester van Q-Lab ontvangt u gratis een MM-4E MINIMATCHER van GTI Lite ter waarde van EURO 1.785,-. (Promotiecode: QLMM4E, te vermelden op aankooporders)